KONFIRMATIONSGAVEN INDLØST
Team Hyllinge Racing på løst underlag

 

for Mathias Holm som på Nisseringen fik gaven fra John Frederiksen ‘lodsen’ og Helle indløst, codriver i ‘etteren’ aka BMW’n til Yokohama Mesterskabet på Nisseringen, en turnering som THR ikke kører med i dette år, men gaven og det at Nisseringen ligger tæt på Johns hjem og teamets normale lokation, så blev det en skøn afslappet dag, hvor temaet nærmest havde en ryste sammen dag, med besøg af mange venner af teamet og af John.

 

 

350 heste og en undervogn sat op til hurtig asfalt, det var klart at BMW’n havde svært ved at overføre alt ‘overarmen’, men det var sjovt, men hver gang lærer man noget nyt, bag rattet i Etteren som bare kører som en drøm.

KLASSEVINDER, 9’er generelt, og en oplevelse og hyggedag for Mathias, som til daglig kører gokart, og er bekendt med fart og race på højt plan, sammen med hans lillebror og farmand Thomas, men dette her var sku en sjov dag for alle omkring Team Hyllinge Racing.

 

 

Nu skal Etteren klargøres til YM i Roskilde, lørdag den 17. september, på Johns hjemmebane på Roskilde Dyrskue, og JA, Lodsen er allerede race ready.

 

/Allan POST

 

Hit Counter