God slutspurt for Morten Fuhlendorf ved DM 4 i rally.

Fjerde DM afdeling i den danske mesterskabsserie i rally var igen en 2 dages forestilling med en dag 1 omkring Fårvang og dag 2 med centrum i Juelsminde.

Morten Fuhlendorf og Finn Thomsen deltog igen i deres Peugeot 208 Rally4 i et rally der bød på lidt frustrationer på dag 1, men sluttede med rigtig godt tempo på anden dagen.

Vi fik det af forskellige årsager aldrig til at virke fredag aften og var ret frustreret da vi gik til køjs og vi besluttede derfor at vaske tavlen ren og køre lørdag som om det var et nyt rally siger Morten Fuhlendorf.

Lørdag middag gik starten på del 2 af rallyet fra havnen i Juelsminde og med start på en rigtig god byprøve i hjertet af Juelsminde kom dagen godt i gang.

I forhold til fredagens program blev vi virkelig udfordret med prøver af høj kvalitet og med et godt flov i motorløbet.


26 kilometer prøver med topfart og masser af jumps kan noget, både for publikum og kørerne

Efter byprøven gik turen til en forholdsvis kort prøve og så en 26 kilometer prøve hvor løbsledelsen havde samlet en prøve fra flere tidligere rallyer der virkelig skilte fårene fra bukkene.

Det går godt for os og med tider i top 10 føler vi os godt tilpas både i bilen og i den del af rallyet.

Ind til pause og så samme tur igen, hvor vi føler at bilen kan presses lidt mere og tiderne ligger stadig det rigtige sted og vi kører til grænsen og enkelte steder lige til og lidt over, men det er fedt rally.

Så mangler vi at køre prøven i Juelsminde by 2 gange og på trods af dagen slutter med regnvejr ender vi med et godt resultat der var blevet bedre hvis vi ikke havde en del straf i banken fra fredag.

FT/Fuhlendorf Motorsport

 

Hit Counter