Marco Gersager: "Det bliver sjovt!"

 

Normalt er det rallysporten, man forbinder Marco Gersager med, men i midten af måneden starter Rødovre-knægten et nyt kapitel i sin motorsportskarriere. På FDM Jyllandsringen stiller han op i en ny Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo II i Special Saloon Car-klassen.

 

Ved Grand Prixet på FDM Jyllandsringen den 18.-20. august starter Marco Gersager i denne Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo II.

 

"Der skulle bare ske noget nyt for mig og min deltagelse i motorsporten," fortæller Marco Gersager. "Jeg har overvejet det før. Der opstod så en mulighed takket være en række gode mennesker omkring mig, og da puslespillet blev lagt, var det ikke så svært at tage en beslutning."

 

"Siden jeg stoppede med rally, har jeg kikket på andre muligheder i motorsporten. Jeg har overvejet at komme ind og køre i et andet team, men jeg er nok for meget af en tryghedsnarkoman til, at det går. Jeg vil helst have mine egne folk omkring mig, så det var denne løsning, som gav bedst mening."

 

En ting er, at den italienske Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo II er anderledes end den tjekkiske Skoda Fabia Rally2 Evo, som Marco Gersager sidst kørte med. Noget andet er, at der nu er tale om baneløb, hvor man er omgivet af ivrige konkurrenter.

 

"Det er ikke et helt ukendt område for mig, for jeg har før kørt baneløb, men ikke i en så fed bil. Jeg har kørt et TCR-løb og et par løb i Legend Car Cuppen, men jeg har også haft lejlighed til at teste en Mercedes GT4 og en TCR-racer, som jeg servicerede," siger han."

 

"Det bliver sjovt. Det er længe siden, at jeg har glædet mig at skulle ud at køre race, så meget som jeg gør nu."

 

 

Hit Counter