THR – ETTEREN LEVEREDE RESULTATERNE TIL DM4
, sagt på jysk, det var ikke så ringe endda.

 

3,2,1

En 3. plads i klassen fredag til GMB Rallyshow i klassen.

En 2. plads i klassen lørdag til EC Sikring Rallyshow (Yokohama Mesterskabet).

Og vigtigst, en 1. plads til DM4 au2parts Rally Jylland, som blev kørt både fredag og lørdag, og den samlede generelle niende plads, bare flot kørt.

 

 

JO, Team Hyllinge Racing , med John Frederiksen ’Lodsen’ og Brian ’Lille’ Larsen i kabinen på teamets rå handyr, BMW ’etteren’, og de dygtige ’hænder’ som servicefolk, Mathias og Anders ’Charmetrolden’ Christoffersen.

  

SAGT MED OVERBEVISNING,” JEG har verdens bedste team, min co-driver Brian Larsen er velforberedt og meget seriøs hele vejen omkring, og drengene i servicetøjet er bare faglige kompetente, jeg er en stolt og meget glad mand”, citat John Frederiksen.

 

ETTEREN slog ikke en prut forkert i to-dages rallyet, men to små sprint indbygget i arrangementet. Prøven i Fårvang industri blev meget sjovere end forventet. Samspillet og sammenholdet med Boisen Motorsport gjorde en skøn fredag aften sjov, og de mange tilskuere og showkørsel var sjovere end forventet, John var nærmest 20 år igen denne aften.

 

SELVE RALLYET var delt på i to dage, og især de to prøver lørdag lidt nord for Juelsminde, og især den store og lange rundbane var rally, når det er sjovest og mest udfordrende. Når man kører små 14 minutter på en prøve, så har man som kører og codriver haft høj puls så længe, at man er brugt på den fede måde.

 

Der var i alt 18 prøver, af varietet kvalitet og længde, men fedt at være i gear så længe, og stemningen i både Fårvang og Juelsminde var småelektrisk, og prøverne ude i landskabet var rigtig gode, og passede godt til både den hurtige BMW og faktisk også til John, og JA, bilen kørte fejlfrit og uden alle de fejl teamet tidligere har været præget af, og under præmie ceremonien blev John kaldt op 4 gange, tre gange med Brian for de flotte placeringer, og så John selv for at være feltets ældste deltager, den modne mand med det unge sind var dybt rørt og stolt.

 

John Frederiksen og Team Hyllinge Racing vil gerne takke alle bag DM4 au2parts Rally Jylland for deres store arbejde, det er et hårdt, langt og opslidende arbejde at arrangerer et DM rally, og STOR TAK til alle officials, uden dem intet motorløb.

 

NU skal teamet hjem og klargøre bilen til Yokohama Mesterskabet på Nisseringen på lørdag, hvor unge Mathias Holm Hansen skal være codriver, på løst underlag og tæt på Johns hjem i Herlufmagle. Det bliver en skøn dag, hvor teamet håber på lokal opbakning og godt fremmøde, KAFFEN og KOLD VAND/SODEVAND er klar til de fremmødte, ses vi ….. Første heat er klokken 10.00,  adressen er Gambakkevej 14, 4684 Holmegaard.

 

/ALLAN POST

 

Hit Counter