DET BLIVER KNALD ELLER
FALD I RALLY STOHOLM
Sluttede på en andenplads i weekendens Rally Jylland


Simon Vallentin og Peter Egholm gav fuld gas i deres Hyundai i20N Rally2 og blev nummer
 to i deres klasse

- Det blev en en rigtig herredyst, et tæt opgør med kørsel lige til grænserne, fastslog Simon Vallentin, Holbæk, der sammen med co-driver Peter Egholm, Kirke Såby, kørte Vallentin Rallysports Hyundai i20N Rally2 i mål på andenpladsen i weekendens Rally Jylland, som var den fjerde runde i DIF-mesterskabet Dansk Super Rally.
I de foregående tre DM-runder har de tre førende i RC2-klassen ligget tæt og det fortsatte i det netop afviklede Rally Jylland, der blev kørt på nogle hurtige og udfordrende hastighedsprøver ved Fårvang og Juelsminde.
Forud for Rally Jylland havde Vallentin og Egholm taget føringen i RC2-klassen foran Ib Kragh og Bo Jensen, Juelsminde, i Hyundai i20N Rally2 og Kenneth Madsen og Mette Felthaus, Ruds Vedby/Horses, i Peugeot 208 R5, men sidstnævnte hold havde forinden skiftet til 208'eren ud med en Citroën C3 Rally2, og dermed blev kampen om pointene endnu mere intens.
- Vi havde en god fight, men Kenneth fik hurtigt vænnet sig til den nye bil, kørte et flot løb og vandt, tilføjede Simon Vallentin.


For det vestsjællandske hold bliver det knald eller fald i årets midtjyske finalerally.

Både Kenneth Madsen og Ib Kragh har vundet i de foregående opgør og chancen for en klassesejr til Vallentin Rallysport var betinget af et fejlfrit løb, så det var med en blandet følelse, at Simon Vallentin søndag så tilbage på weekendens opgør.
På den fjerde af rallyets 18 hastighedsprøver blev han sendt afsted i baghjulene på feltets bagtrop og kom til at ligge bag en langsommere bil, så både frontrude og køler på hans Hyundai blev bombarderet med sten og ødelagt. Dét og en forkert note og en lille afstikker på en kornmark påvirkede teamets endelige resultat, som ellers talte syv prøvesejre i RC2-klassen, men med weekendens andenplads er Vallentin og Egholm stadig et kvalificeret bud på en slutplacering i toppen af Dansk Super Rally 2023.


Simon Vallentin og Peter Egholm vandt syv hastighedsprøver i weekendens Rally Jylland.

- Opgøret om mesterskabet står åbent helt frem til Rally Stoholm i slutningen af september, og det er godt. Vi ser frem til en god finale i den afsluttende runde i Dansk Super Rally. Vores mål er en klassesejr og mesterskabet i RC2-klassen. Det bliver knald eller fald i Stoholm, sluttede Simon Vallentin.

(Foto: Morten Dam)

Hit Counter