Det populære Torsdags Rally kommer atter til Horsens

Torsdag, den 17. august bliver der aktivitet på området ved XL-BYG, Marsallé 113, 8700 Horsens, når der fra kl. 18 til 21, når Horsens Automobil & Motor Klub er vært for efterårssæsonens første Torsdags Rally

Deltagere linet op til start i torsdagsrally i Horsens i september 2022. Foto: Viggo Johansen

                       
Torsdags Rally har tidligere været i Horsens med stor succes, og der vil nu igen være mulighed for nye rally-interesserede at prøve at køre rally på en kort strækning på området omkring ved XL Byg.

Torsdags Rally der er organiseret lovligt ræs, som arrangeres i fællesskab af motorklubberne, Horsens Automobil & Motor Klub, Grindsted Motor Klub, Vejen og Omegns Motorklub og Kongelig Dansk Automobil Klub, Fyn.

For at deltage, møder man blot op på adressen og tilmelder sig. Det koster kr. 200,- pr. person, og man kan køre alle de gange tiden tillader mellem kl. 18 og 21.

Bilen skal være lovlig og indregistreret. (Prøveplader gælder kun hvis bilen er rallysynet)

Man skal medbringe bilens registreringsattest, kørekort til chaufføren, og en andenkører, hvis du har en kammerat du gerne vil køre med. De nødvendige styrthjelme kan lånes af arrangøren, hvis man ikke selv har dem. Man må køre allerede som 17-årig, dog med en erfaren chauffør ved i passagersædet.  


Klubberne bag arrangementerne er alle organiseret under Dansk Automobil Sports Union. Man behøver ingen forudgående kendskab til sporten og heller ikke at være medlem af en klub, eller have licens. Torsdags Rally er en simpel udgave af Klubrally.

Torsdags Rally teamet giver alle deltagere den nødvendige viden til efterfølgende at kunne deltage i Klubrally, hvis man har lyst.
Alle er velkomne til enten at kigge på, eller at prøve sine evner af bag rattet i egen bil.

Der kan læses mere om Torsdags Rally på:  
www.torsdagsrally.dk

/Horsens Automobil & Motor Klub

Hit Counter