LODSEN VAR TILFREDS

 

  , med både teamets egen indsats, og med bilens performance, den nylavede servostyring gjorde bilen meget nemmere at køre og håndtere, at der så knækkede en bolt til en bagerst svingarm, som ødelagde manchetten på en trækaksel, ikke noget der kostede tid, det gav bare lidt arbejde til mekanikerne.

 

 

En tredjeplads i klassen kun små 2 sekunder efter den samlede 2’er i klassen, Peter Holgersen i Ford Escort MK2 RS 2000, det var acceptabelt, især fordi John Frederiksen og Brian ’Lille’ Larsen i tredje heat blev startet ud, så de kørte i støv og dermed blinde over hoppet, det kostede klart andenpladsen i klassen, og ud af de 70 startende biler blev de samlet set 11’er generelt.

 

 

MAGIEN var tilbage i Gammelrand, mange tilskuere, forholdsvis godt vejr, og så den legendariske prøve, med hoppet_hårnålen_olievejen_den lange venstre og hoppet ved vægten_chikanen ved start/mål, den samme prøve som nu blev kørt for 36 gang, i klubben KOMOs 60-årige jubilæums år.

 

 

TEAM HYLLINGE RACING kunne være godt tilfredse, der var mange henne og hilse på, BMW’n summede som en brølstærk han løve, og John nød som sagt at være tilbage i Gammelrand, og nu er teamet race ready til efterårs sæsonen.

 

 

Nu skal bilen hjem på værkstedet og klargøres til DM4, som køres i Kjellerup og Juelsminde i dagene 11-12 august, og så er der ellers lige til sommerferie,

 

VI SES MED FRISK HALM I TRÆSKOENE TIL DM4 RALLY JYLLAND.

 

/Allan POST

 

Hit Counter