OPTUREN HURTIGT AFLØST AF NEDTUR

 

, NEEEEEEJ IKKE IGEN, men det positive var, at det var et nyt problem, og det kan ske, men Team Hyllinge Racing havde brug for lidt medvind på cykelstien, men det kom ikke dertil,

Rally AALBORG, hvor John Frederiksen ’Lodsen’ og codriver Brian ’Lille’ Larsen og den hurtige BMW havde et DM i Rallysprint at forsvare oven i hatten.

 

 

Gennemsnitsalderen i THR var trukket godt nedad, da Mathias og Emil, de på dagen to servicefolk, begge to kun var 18 år, verdens fedeste alder at være i.

Rallyet bestod af 10 hastighedsprøver, 5 forskellige, på Hvorup kaserne blev der kørt en rundbane, med grus og asfalt, og gruset var hård ved rallybilerne. Som rundbane blev gruset meget opkørt, og det var på prøven første gang (SS2), at højre bærekugle ved forhjulet hoppede ud af skålen, og dermed stod forhjulet pludselig på tværs i hjulkasse, GAME OVER og DNF, endnu et løb uden DM point.

 

 

TRÆLS som forsvarende danske mester, og især fordi det startede så godt på første prøve, her var der flow og fart i kørslen, alting var så positivt.

Rally AALBORG var også en del af DM UGEN, hvor 33 idrætsforbund, og 40 sportsgrene skulle fordele 200 danske mesterskabs medaljer.

 

 

 

 

Til rallyet var de to prøver på selve flyvestationen tællende til netop DM i Rallysprint, her vandt teamet det mesterskab i 2022, men i 2023 har THR lidt en hård skæbne, og dermed ingen gentagelse heraf, og John ’lodsen’ havde set frem til at kæmpe med om både DM point både i rallyet og i sprint regi, men det blev kun i drømmendes land.

 

NU tager teamet hjem på værkstedet, og klargør BMW’n til KOMO Rallysprintet lørdag den 23. juli, og det bliver forhåbentligt starten på et stærkt efterår for teamets vedkommende.

 

GOD SOMMERFERIE TIL ALLE FRA TEAM HYLLINGE RACING.

 

/Allan POST

 

Hit Counter