En varm og god dag for Morten Fuhlendorf.

Tredje DM afdeling i den danske mesterskabsserie i rally blev afviklet 24 juni med centrum på Flyvestation Aalborg.

Morten Fuhlendorf og Finn Thomsen deltog i deres Peugeot 208 Rally4 i et forholdsvis kort rally.

I forhold til de 2 første DM afdelinger var dette løb lidt kortere, men det betød dog ikke at det blev en lettere dag på kontoret – snarere tværtimod.

Vi føler os bedre og bedre tilrette i bilen og vi føler at vi kan flytte grænserne lidt hver gang vi kører siger Morten Fuhlendorf inden starten lørdag morgen.
Vi husker dog fra løbet sidste år at prøver der ser forholdsvis simple ud bliver rigtig svære fordi det er et meget svært underlag vi kører på.

Derfor var vi meget opmærksomme på de drilske kanter, huller og andet godt inde på flyvestation under vores noter kørsel og til denne gang var der også en udfordrende grus/asfaltprøve på Aalborg kaserne, vi tænkte så sjov ud, men som senere viste sig som rigtig træls siger Co-driver Finn Thomsen.

Prøve 1 går fint indtil vi på et grus stykke kører ind i en mur af støv fra andre deltagere, så vi var tæt på at parkere bilen inden vi var kommet rigtig i gang – det lærte vi så noget af og kom godt gennem resten af prøven. Prøve 2 var den sjove grus/asfaltprøve på Aalborg Kaserne der ikke var så sjov efter at den allerede var kørt op da vi kom og bare ujævn og støvet. I et højresving rammer vi et eller andet, måske en træstub, der gav et ordentligt drøn i bilen og vi var sikre på at hvis hjulet ikke var rykket af, så var vi punkteret. Vi synes bilen kører mærkeligt bagefter og kører lidt afventende da vi er bange for en punktering, men det viser sig at vi er sluppet med skrækken.


Flyvestation Aalborg lagde underlag til en god dag med mange tilskuere på udvalgte steder.

Sidste prøve går fint og så er vi klar til prøve 4-6 der er en runde mere.

Nu har vi styr på støvet og prøve 4 og 6 går fint, men prøve 5 på Aalborg Kaserne havde ændret status fra ujævn til ekstremt ujævn med frikørt beton og andre lækre ting der gjorde den virkelig udfordrende. Vi kommer igennem med en mistet plast inderskærm som eneste skade, hvilket var billigt sluppet i forhold til andre deltagere.


Prøven på Aalborg Kaserne ændrede status fra ujævn til ekstremt ujævn

De sidste 4 prøver foregik på Flyvestation Aalborg der sideløbende var DM i rallysprint.

Vi kan se tilbage på en varm sommerdag og et rally med de udfordringer det giver, men hvor vi stille og roligt optimere vores kørsel og stabiliserer os tæt på top 10, hvilket vi er godt tilfredse med.

Holdet ender som nummer 3 i DM i rallysprint og i klasse RC4

Tillykke til Jacob Madsen og Line Nedergaard for en igen flot indsats som vinder af RC 4 og 3 generelt og tak til arrangørerne for et rally i andre rammer og med prøver med andre udfordringer end vi plejer.

Fuhlendorf Motorsport

 

Hit Counter