Kurt Mejer fører DM i Hillclimb efter 2. afdeling af Danmarksmesterskabet

Da tilmeldingsfristen til  2. afdeling af Danmarksmesterskabet i Hillclimb, som blev kørt med udgangspunkt fra Ryegaard og Trudsholm Godser nordvest for Roskilde, var Rally Team Mejer tilmeldt med de sædvanlige tre biler. Kurt Mejer og Heino Mejer, begge i Volvo 242 Turbo i den hurtigste klasse 7B, og René Mejer, Volvo 480 Turbo i klasse 10B.

 

Kurt Mejer kørte sig ind på en samlet føring i Danmarksmesterskabet i Hillclimb efter anden afdeling blev kørt på Sjælland


Allerede inden løbsdagen, måtte René Mejer trække sin tilmelding tilbage, dag nogle reservedele mod forventning ikke var nået frem fra England. Han måtte derfor desværre konstatere, at han ikke kunne nå at få bilen klar.

Manglende reservedele fra England resulterede i at René Mejer ikke kom til start i 2. afdeling af Danmarksmesterskabet i Hillclimb


På en dag med flot solskin, blå himmel og temperaturer der nærmede sig 30 grader, blev det en varm omgang i det Sjællandske landskab. Sidste års Danmarksmestre i klasse 7B, Heino Mejer og Bo Mølgaard, var efter sejren i 1. afdeling for en måned siden klar til at kæmpe om endnu en totalsejr. Desværre holdt koblingen i bilen kun i de første to træningsheat, så de måtte også kaste håndklædet i ringen, og se de tre tællende heats fra tilskuerpladserne.

Heino Mejer og Bo Mølgaard måtte desværre trække sig ud af 2. afdeling om Danmarksmesterskabet i Hillclimb med en defekt kobling

 

Nu var blot Kurt Mejer fra Rally Team Mejer tilbage i kampen om mesterskabspointene. På en rigtig fin og udfordrende Hillclimb-prøve, lykkedes det Kurt Mejer at køre sin historiske Volvo 242 Turbo til en flot 2. plads blandt de 11 deltagere i klassen, kun overgået af den noget yngre og lokale Jakob Teil Hansen i En Ford Escort RS 2000.

Da regnskabet var gjort op, kunne Kurt Mejer konstatere, at han sammenlagt over de tre heats, havde kørt på næst hurtigste tid generelt. Kurt Mejer kunne derfor tage hjem til Horsens med både en føring i Danmarksmesterskabet i klasse 7B, men også i det samlede mesterskab på tværs af alle deltagende historiske klasser for biler der er godkendt efter både nationale og internationale historiske reglementer.

Det lover godt for det kommende konkurrencer om Danmarksmesterskabet, hvor næste afdeling køres ved Vejle, når Munkebjerg Sprint og Munkebjerg Hillclimb køres den 12. og 13. august.

Inden Munkebjerg-arrangementerne, har Rally Team Mejer planlagt at tage godt 800 km ned i Tyskland den 29. og 30. juli, for at deltage i et af Europas største hillclimb-arrangementer, ADAC Hauenstein Bergrennen i nærheden af Kaiserslautern tæt på den Franske grænse.

/Rally Team Mejer
 rallypics.dk / Viggo Johansen

Hit Counter