Flot felt klar til historisk motorløb ved Ryegaard.

I den kommende weekend, lørdag d. 17. juni, er det endelig tid til det første Ryegaard Hill Climb ved godset Ryegaard på Midtsjælland. Det er motorklubben ASK Hedeland, i samarbejde med Historisk Motorsport Danmark og Ryegaard og Trudsholm Godser, der står for arrangementet.

Omkring 40 klassiske sports- og racerbiler og deres kørere er tilmeldt løbet. Det starter fra morgenstunden med teknisk kontrol kl. 8 efterfulgt af 2 gennemkørsler af prøven på Sonnerupvej. Derefter kulminerer løbet med 3 tællende tidstagninger som afgør resultatet. Der vil være deltagere fra hele landet.  

Blandt deltagerne er en af Danmarks helt store motorsportsprofiler Jac Nellemann der stiller op i sin fantastisk flotte Ford Lotus Cortina fra 1965. Jac Nellemann har flere store motorsportstitler på CV'et men er i de seneste år nok mest kendt som manden bag det tilbagevendende Copenhagen Historisk Grand Prix som køres hvert år i August omkring Bellahøj.

Der vil også være flere spændende rallyprofiler ved arrangementet, blandt andet Søren Tangaa der kommer til start i sin meget spændende og vellydende FIAT 131 Abarth. Kurt og Heino Mejer, far og søn, i hver deres magtfulde Volvo 242 Turbo'er er også værd at holde øje med.

Ryegaard ligger på Munkholmvej 380, Kirke Såby. Der vil være gode parkeringsforhold på modsatte side af Munkholmvejen Godset.

Der er fri entre til serviceplads og startområde, og der vil være mulighed for at købe mad og drikke på stedet. Instruktionerne fra løbets officials skal naturligvis respekteres så alle kan få en god og sikker oplevelse.

 KS

Hit Counter