Tysk bildelsfirma sponserer lokalt Rallyteam

Christensen Motorsport har indgået en sponsoraftale med Friesenfeld GmbH & Co. KG (mere kendt under varemærket: at autoteile) Dette gør at vi kan ta et stort skridt nærmere DM-rally.

Christensen Motorsport er et lille rallyteam som kommer fra Hirtshals, men har i dag sin base i Malmö i Sverige, men kører stadig for Hjørring Automobil Klub. Det begyndte for mere end 15 år siden på Køreteknisk anlæg i Hjørring. I dag kører temaet mest rallysprint, som er et niveau under DM. I 2020 og 2022 kørte teamet et DM-rally i respektive år. Dette for at se om vi kunne være med på topniveau i Dansk rally. Vi havde stor succes og kom henholdsvis 1. og 2. i klassen i de to rallyer.

Teamet har hele tiden deltaget med en Volvo 242 i næsten original trim i VOC klassen. Dette for at holde omkostninger på et fornuftigt niveau. Men efter de to DM-rally, har målet klart været, at vi vil forsøge at finde en løsning, så vi kan kører flere DM-rally, og helst en hel sæson. Samarbejdet med Friesenfeld er altafgørende og gør at vi kan tage et stort skridt nærmere målet, at køre DM-rally. Første DM-rally, som det ser ud nu, bliver i efteråret til Rally Stoholm, samme rally som vi kørte i 2022. Planen for 2024 er under forberedelse.

Friesenfeld er et forholdsvis nyt firma, men drives af folk med lang erfaring fra Branchen, og som brander for det de laver. De fleste kommer fra andre firmaer i samme branche. Varemærket ”at autoteile” er ikke så velkendt i Danmark, her håber vi at kunne hjælpe til, så flere får kendskab til varemærket og deres produkter, som er af samme kvalitet som Original produkterne som sidder i din bil. Friesenfeld specialiserer sig i produktområder hvor det ofte er lidt sværere at finde et alternativ til et dyrt originalt produkt, eksempler på produktområder er luftaffjedring, låsemekanisme, motorer til bakklap osv. sortimentet er totalt på næsten 10.000 artikler og udvides hele tiden. Friesenfeld lytter hele tid til hvad kunderne leder efter.

Vi ser frem til at arbejde sammen med Friensenfeld og være en del af deres satsning i Danmark.

 

Christensen Motorsport

 

Hit Counter