Det går fremad for Morten Fuhlendorf.

Morten Fuhlendorf og Finn Thomsen deltog i anden afdeling af den danske mesterskabsserie i rally i Pinsen den 27 til 28 maj.

Det var et todages rally som ved DM 1, med start i Kalundborg om lørdagen og med mål i Sorø om søndagen.

Det var et langt rally med både høj sværhedsgrad og hastighed så holdet var godt klar over at der skulle laves nogle gode sikkerhedsnoter, men der skulle også gåes til stålet for at følge med i et topmotivere DM felt.

Vi kommer godt i gang, selvom vi er lidt kylling på prøve 1 der er ekstremt kuperet. Det viser sig dog at tempoet er OK og vi ligger tæt på dem vi normalt måler os med.

De efterfølgende prøver går godt og vi kan holde vores tempo og kører nu i top 10-12 og vi slutter dagen som nummer 14, hvilket vi er er godt tilfredse med.
Morten Fuhlendorf føler sig bedre og bedre tilpas i sin Peugeot 208 Rally4

Efter få timers søvn starter vi igen ud søndag morgen og vores plan er at holde vores tempo og forsøge at finde lidt ekstra sekunder undervejs.

Det går rigtig godt og vi ligger fint på en tredjeplads i klassen, men på prøve 13 er vi tæt på at sælge det hele ud over en bakketop hvor vi lander lidt skævt og bilen får sit eget liv op over en skrænt ind på en mark, men Morten får den under kontrol og vi kommer ind på vejen igen og kører i mål med hjertet oppe i halsen og nogle sekunder fattigere siger Finn Thomsen, ”de sidste 3 prøver går også efter planen, selvom vi kører lidt langsommere på prøve 16, der er identisk med prøve 13”.

Alt i alt et godt rally hvor vi begynder at kunne bruge den erfaring vi har opbygget gennem specielt det sidste år med den nye bil.

I mål efter 2 lange dage 

Vi ender på en ellevte plads generelt og nummer 3 i klassen efter vore to hurtige kolleger Jacob Madsen og Oliver Saust og ser frem til den 24 juni hvor DM 3 køres sammen med DM ugen.

Finn Thomsen
uhlendorf Motorsport

 

Hit Counter