DEN BEDSTE SØNDAG I HUNDREDE ÅR

 

, OG VI LEVER, for humøret i Team Hyllinge Racing (THR) var på TOPPEN, for endelig virkede teamets hurtige BMW, uden nykker og el problemer, for nu var problemet løst, samlet 4’er generelt og 2’er i klassen på dagen, må siges at være godkendt, med pil og humør opad.

 

Motorsportshop Rally Sprintet på Fyn blev warm up til DM2/Rally Vestsjælland i den kommende weekend. Et tilbagevendende problem på el siden er nu løst, og John Frederiksen alias Lodsen fra Herlufmagle kunne nu koncentrere sig om at kigge ud gennem foruden og holde højrepedalen fladt ned og gasspjældet helt åbent, istedet for at tjekke instrumenterne, det er en forløsning og en sand glæde. 

 

VEJRET var ren Morten Korch, stedet var Ringe på Fyn, og prøven passer rigtig godt til den hurtige BMW, og da John mærkede, at nu virker den sku, så steg humøret, og bilen blev presset til max performance.

CODRIVERSÆDET, var på dagen udlånt til Mathilde Skovrup, som havde fået dagens oplevelse som en konfirmationsgave, hun har benzin i blodet, og så må gaven siges at være helt rigtig.

MEKANIKER TEAMET PÅ DAGEN, var Brian ’Lille’ Larsen, Anders ’Charmetrolden’ og Mathias, og da bilen kørte som et schweizerurværk, så kunne de nyde solen og lave de basale ting, som benzin, dæk, dæktryk og små justeringer, dejligt ikke at skulle fejlsøge hele tiden.

 

JOHN FREDERIKSEN, ”Det var en sand fornøjelse at sidde bag ruskindsrattet, og ’bare’ køre rallybilen. En forløsning, og denne her prøve passede godt til både bilen og mig, kun en enkelt tønde i en chikane måtte lade livet, det kostede 30 sekunder i tidsstraf, men i det store billede er det en bagatel, nu er vi klar til DM2/Rally Vestsjælland i den kommende weekend, og behøvedes jeg sige, at jeg glæder mig som en ung knægt’.

 

 

Rally Vestsjælland køres over to dage (27-28 Maj), om lørdagen omkring Kalundborg, og om søndagen omkring Sorø, der bliver godt vejr i weekenden, så hvad skal teamet have på, THR skal have fart på !!!

SES VI  :  THR håber at vi ses i weekenden, der er kaffe på kanden hos teamet, eller en kold postevand.

 

Info her :  https://slagelseautosport.dk/rally-vestsjaelland/

 

Stay tuned/Allan POST

Hit Counter