Rally Team Mejer scorede gode point 
 
i første afdeling af Danmarksmesterskabet i Hillclimb.


Lørdag, den 13. maj blev første afdeling om Danmarksmesterskabet i hillclimb kørt i Lindum Skov ved Lindum sydvest for Hobro. Rally Team Mejer stillede med fuldt hold, besående af tre biler – Heino Mejer / Bo Mølgaard, Volvo 242 Turbo - Kurt Mejer, Volvo 242 Turbo og René Mejer, Volvo 480 Turbo. De gamle Volvo’er, som alle er over 30 år gamle, er med den rette chauffør stadig konkurrencedygtige, hvilket resultaterne fra Lindum Skov Hillclimb viser.

På en dag med flot solskin, og nok årets højeste temperaturer på den gode side af 20 grader, var det perfekt vejr både for deltagerne og de mange tilskuere, som havde fundet vej til Lindum. Efter et perfekt afviklet hillclimb, kunne Rally Team Mejer køre hjem med pokaler til de tre deltagere fra teamet.

 

Heino Mejer og Bo Mølgaard fra Rally Team Mejer kørte den hvide Volvo 242 Turbo ind på en samlet 1. plads i Lindum Skov Hillclimb.

 

Sidste års Danmarksmestre i klasse 7B, Heino Mejer og Bo Mølgaard, startede sæsonen med hurtigste tid af alle deltagere, og scorede dermed maksimumpoint i klassen for de hurtigste biler, klasse 7B. Endnu en pokal for en 1. plads kom med hjem til pokalskabet.

 

Kurt Mejer har stadig god fart i den hurtige Volvo 242 Turbo, og køret sig ind på en 3. plads i klasse 7B i Lindum Skov Hillclimb

 

Også Kurt Mejer, der deltager i samme klasse, kom på sejrspodiet med en 3. plads. Kurt Mejer var 4. hurtigst af alle deltagere. Kurt Mejer kunne i marts måned i år fejre 50-års jubilæum i sin forretning, Kurt Mejers Auto i Horsens. Samtidig havde han 50-års jubilæum som aktiv rallykører, hvilket der ikke er mange aktive deltagere der kan se tilbage på. ”Volvo-Kurt” er stadig hurtig på rallyprøverne, og ser nu en mulighed for mindst at forsvare sin sølvmedalje i Danmarksmesterskabet i 2022

 

René Mejer har med en 3. plads i klasse 10B i Lindum Skov hillclimb et godt udgangspunkt til Danmarksmesterskabet i 2023.

 

Yngste skud på stamtræet i Rally Team Mejer, René Mejer, tog den tredje pokal med hjem til teamet for sin 3. plads i klasse 10B. Det er blot René Mejers 3. sæson som aktiv rallykører. Med en pointhøst i top-3 i klassen, er der skabt et godt grundlag for at gentage succesen fra 2022, hvor han blev Danmarksmester i klasse 10B. René Mejer sluttede som nr. 7 af alle deltagere.

 

Heino Mejer øverst på podiet med Søren Bøgeskov og Jens Fisker på 2. pladsen og Kurt Mejer på en flot 3. plads i klasse 7B

 

René Mejer snuppede pokalen for en 3. plads med hjem til pokalskabet.

Rally Team Mejers biler skal nu omkring værkstedet til tjek og opdatering, så de er helt klar til næste afdeling af hillclimb-mesterskabet, der arrangeres af Historisk Motor Sport Danmark i samarbejde med motorklubben ASK Hedeland. Løbet køres lørdag, den 17. juni med udgangspunkt på Ryegaard Gods mellem Roskilde og Holbæk. 

/Rally Team Mejer
 Foto, rallypics.dk / Viggo Johansen 

Hit Counter