Nu starter Ib Kraghs Dansk Super Rally-sæson

 

Det er lidt senere end normalt, men nu starter Ib Kraghs 2023-sæson i Dansk Super Rally. Fredag og lørdag stiller han til start i ADAC Rallye Sulingen Land, som køres mellem Bremen og Hannover. Løbet byder på i alt 12 hastighedsprøver, hvor der fredag eftermiddag og aften skal køre godt 40 konkurrence-km, mens lørdagen byder på 100 konkurrence-km.

 


I weekenden starter Ib Kragh i Rallye Sulingen Land i Tyskland

 

"På dette tidspunkt sidste år havde vi afviklet årets to første afdelinger af Dansk Super Rally, og det har vist kun været under coronaen, at vi har haft så sen en sæsonstart," siger Ib Kragh. "Til gengæld har forberedelserne været langt mindre stressede end sidste år, hvor jeg ikke fik levet min rallybil til tiden og måtte ud at leje en. I år har tingene været meget mere rolige."

 

Forberedelserne har bl.a. budt på deltagelse i tre løb; Yding Rally Special, et løb i Yokohama-mesterskabsserien og det tyske Rallye Buten un Binnen.

 

"Det tyske løb var en meget målrettet forberedelse til weekendens løb," forklarer Ib Kragh. "Det løb fandt sted i samme område, som weekendens løb køres i, og samtidig havde jeg Bo Mølgaard med som co-driver. Vi har før kørt flere mindre løb sammen, men ikke længere rallyer, så det var også for at forberede samarbejdet i bilen, at vi stillede op."

 

Sidste løb for Ib Kragh var Yding Rally Special, hvor han tog en andenplads generelt.

 

"Løbet var det første i år, hvor jeg kørte med slicks på min Hyundai i20N Rally2, og jeg må sige, at bilen bare fungerer perfekt på de dæk," siger Ib Kragh. "Bilen kørte uden fejl og problemer, og vi har brugt den seneste uges tid på at klargøre bilen til det kommende løb."

 

Det bliver noget af en udfordring, som venter Ib Kragh.

 

"Løbet tæller ikke bare som premiere i Dansk Super Rally. Det er også en afdeling af dels det tyske mesterskab, dels det hollandske mesterskab," forklarer Ib Kragh. "Der er nogle af tyskerne, jeg lige har mødt, og de kører vanvittigt stærkt. Det samme gælder nogle af hollænderne, så hvis jeg kan slutte i top 10, vil jeg være sindssygt tilfreds."

 

IK Motorsport

 

Hit Counter