Video`s fra Rallye Erzgebirge 2023 Stollberg (D)
 
Blandt deltagerne til 1. afd. af Deutsche Rallye Meisterschaft (DRM) var at finde Henrik Munk Hansen i en strøget Peugeot 106 .Nyt var dog at i codriver sædet havde tyske Juergen Nolte indfundet sig og tilmed med klar mission om at køre hele DRM sammen.
Til et løb i April i Stollberg (D) må man påregne risiko for at vejret er en uberegnelig faktor ,det blev det OGSÅ men den store udfordring blev oveni det nye samarbejde at tracking systemet "Rallysafe" der følger deltagernes færden "opdaterer" hver 3. sekund ,dette er man på ingen måde i tvivl om når man ligeså får elektronisk støj blæst ind i samtaleanlægget. Idet hjælm/intercom/transportheadset alt var nyt rettedes for 3. gang i det 2 dage lange løb henvendelse til Hans Poortman fra "rallysafe" der udbrød at :" you need to order a new antenna on the internet". De fleste kan nok fornemme at dette ikke blev et super resultat til regnskabet i DRM . Hermed et held og lykke til alle de danske deltagere der fremadrettet nu er tvunget til at bruge "rallysafe" uanset om det er på bekostning af det sportslige. Det blev det sidenhen idet vi i kampens hede misforstod en meddelelse fra "Clerk of Corse" nr . 17 af slagsen og klokkede ind 5 min for tidligt. (CoC =løbsledelsen) . For at føje spot til skade er en ny antenne bestilt - men ikke modtaget ! det ville være rigtig ærgeligt hvis man skulle køre løb i efterfølgende weekend. Rigtig ærgeligt kan man efterhånden også syntes at det er at se endnu en velkørende Opel Adam overhale på wp 9 "Grünhain I " for derefter at ende i grøften på den efterfølgende wp 10 "Oberdorf I " -over tid er det næsten blevet en selvfølge -til hvert løb . Se udvalgte Video`s 
(endnu flere fra samme løb på youtube :Hansen Archive).
 Om skæbnen vil er næste Udfordring Rallye Sulingen 2023 i starten af maj . Iår tællende til hele 3 landes mesterskaber hvilket burde udløse en duel eller to  .Med hele 10x Sulingen i rygsækken må man vel kunne trække lidt på tidligere års erfaringer.
 
Ses i Sulingen
Henrik Munk Hansen
Pointstatus ADAC/motorsport.de wertung   er d.d. ikke ajourført

 

 
WP1
WP7
WP8
WP9
WP10

Hit Counter