I søndags gik turen til John Frederiksen Rally Test, som blev kørt på Roskilde Dyrskue plads og jeg havde min lille datter Frida med på turen, så det skulle være en kontrolleret Rally tur med hende ved min side.Og til det er Dyrskuepladsen perfekt, for vi var tæt på hinanden hele tiden og alligevel stod vi sikkert på afstand til alle de fine Rally biler, der var kommet for at teste bilen.

Dog havde vi lavet en aftale med John Frederiksen om noget videoen både inde og udefra med hans meget fine BMW og det lykkedes perfekt.Jeg har lavet en video fra dagen af med hans BMW 1M , hvor der var monteret et par af mine GoPro` er og filmet udefra med de større videokameraer.   Der kommer et par onboard videoer i løbet af ugen på www.Rallyspeed.dk derfra 

Speciel VIP Video med BMW 1M:    


Og selvfølgelig en video fra selve løbet af... jeg har prøvet på at få så mange af deltagerne med som muligt med i den video. Der var masser at vælge imellem af optagelserne.  

Løbsvideo:    


Der blev også monteret et par GoPro` er på Michael Lund`s meget fine Audi Quattro, men desværre gik det ikk så godt med den efterfølgende start, så vi fik ingen video ud af det.... Men det er en ommer, så vi prøver bare igen. Men Michael ville gerne have lidt video udefra også og der kunne jeg da lave en lille video til ham med dem. 

VIP Video med Audi Quattro:    


Og Michael Gøttrup fik testet sin nye Citroën DS3 , som gik godt for ham.  Han sagde at den var en del anderledes at køre i end sin gamle Citroën C2` er.. Han ville gerne have mig til at lave en VIP Video til ham og da han kørte både formiddag og eftermiddag på Dyrskuepladsen, så fik jeg masser af optagelser til at producere en lille video til ham.

VIP Video med Citroën DS3:    


Hvis der sidder nogen , som også deltog i Rally Testen inde på Durskuepladsen, så fang mig på Facebook via min nye profil der, Claus Rallyspeed Boch.   Så kan jeg hurtigt finde ud af om hvor mange optagelser jeg evt har med Dig og kan lave en video ud af det.

Næste løb for Rallyspeed.dk bliver Yokohama i Avedøre.   

Mvh Claus Rallyspeed Boch
Rallyspeed.dk 

PS.  Der kommer løbende nye videoer ind på min hjemmeside, www.Rallyspeed.dk ,så kig forbi der og hold øje med dem 

 

Hit Counter